Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ

Σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ

Οι πρώτοι αγώνες για τη φάση των «16» σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ, ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον ο μοναδικός μας εκπρόσωπος που συνεχίζει στην Ευρώπη. Ο «Δικέφαλος» πορεύεται με μόλις 1 ήττα στα 20 τελευταία παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Υποδέχεται τη Γάνδη, που προέρχεται από 6 συνεχόμενες νίκες εντός συνόρων. Σε φόρμα και οι δύο ομάδες, ποντάρουμε στα πολλά γκολ στην Τούμπα.

Στο Βελιγράδι, η Παρτιζάν υποδέχεται τη Φέγενορντ. Και από τις δύο ομάδες θα λείψουν λόγω τιμωρίας οι πρώτοι σκόρερ. Ο Ρικάρντο Γκόμες για τους Σέρβους και ο Τιλ για τους Ολλανδούς. Δύσκολο παιχνίδι, λογική επιλογή αποτελούν τα «2-3 γκολ». 

Στο Μπέργκαμο, η Αταλάντα φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν. Πρόκειται για δύο φουλ επιθετικές ομάδες και αναμένεται σκορ και θέαμα στο μεταξύ τους παιχνίδι. Ρισκάρουμε στο Over 3,5. 

Στο Κόνφερενς Λιγκ, η Λέστερ φιλοξενεί τη Ρεν. Οι «αλεπούδες» έχουν το προβάδισμα, ωστόσο οι Γάλλοι δείχνουν «επικίνδυνοι» και μπορούν να κάνουν τη «ζημιά», αν υποτιμηθούν. Δεν «μπλέκουμε» σε σημείο και επιλέγουμε τα «2-3 γκολ». 

Τέλος, στην Πορτογαλία, η Μπράγκα αντιμετωπίζει τη Μονακό. Ισορροπημένο ζευγάρι, όπως φαίνεται και από το «σετ» αποδόσεων. Η πρόκριση εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Παίζουμε το «Χ» στο πρώτο ημίχρονο. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

918 19.45 ΠΑΟΚ – ΓΑΝΔΗ OVER 1,98

919 19.45 ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 2-3 G 1,95

926 22.00 ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ OVER 3,5 2,40

931 22.00 ΛΕΣΤΕΡ – ΡΕΝ 2-3 G 2,05

928 22.00 ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΟΝΑΚΟ Χ ΗΜ. 1,97

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.