Είστε εδώ : Αρχική > Αθλητισμός, Καιρός > Έκλεισε ο δρόμος Συκάμινο-Αυλώνα στον Ωρωπό

Έκλεισε ο δρόμος Συκάμινο-Αυλώνα στον Ωρωπό

Ακατάπαυστα εργάζονται τα μηχανήματα στον Δήμο Ωρωπού για να παραμείνει ανοικτό το οδικό δίκτυο που λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος», δέχεται πυκνό όγκο χιονιού με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος Συκάμινο-Αυλώνα προς το Μοναστήρι.

Όπως ανακοίνωσε η δημοτική Αρχή, ο δρόμος έκλεισε για λόγους ασφαλείας των οδηγών.

 

Συγκεκριμένα, συνεργεία του Δήμου Ωρωπού επιχειρούν αποχιονισμούς σε Αφίδνες, Ιπποκράτειο Πολιτεία, Καπανδρίτι, Πολυδένδρι, Μικροχώρι, Μετόχι Ρη, Μαλακάσα και Αυλώνα.

 

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι υπηρεσίες του δήμου και ήδη έχουν πραγματοποιηθεί με ασφάλεια δύο διακομιδές ασθενών, ενώ με τη δημοτική παρέμβαση πραγματοποιήθηκε και η μετακίνηση ενός δημότη για αιμοκάθαρση στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ο Δήμος Ωρωπού καλύπτει μία μεγάλη έκταση από ορεινές περιοχές και γι’ αυτόν τον λόγο έχει εκδώσει ανακοίνωση με συμβουλές προς τους δημότες, μέσω της οποίας ζητά να είναι εφοδιασμένοι στις μετακινήσεις τους με αντιολισθητικές αλυσίδες, να έχουν ενημερώσει τους οικείους τους για τις όποιες διαδρομές θα ακολουθήσουν, να έχουν φορτισμένα τα κινητά τηλέφωνά τους και γεμάτα τα ρεζεβουάρ, να έχουν αποθηκευμένο τον αριθμό έκτακτης ανάγκης και να ενημερώνονται από τις επίσημες ανακοινώσεις του δήμου και της Πολιτικής Προστασίας.

Πηγή: cnn.gr

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.