Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Με φόρα από το Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ

Με φόρα από το Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Περιορισμένος είναι ο όγκος των αγώνων στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, όποτε οι αποψινές επιλογές είναι μόλις τρεις.

Στη Β’ Πορτογαλίας, η Λεϊσόες υποδέχεται τη Βιλαφρανκένσε. Η γηπεδούχος προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες, ενώ «τρέχει» αήττητο σερί 6 αγωνιστικών (4-2-0). Βίοι αντίθετοι με τη φιλοξενούμενη, η οποία έχει υποστεί 3 ήττες στα 4 τελευταία παιχνίδια. Πάμε με την έδρα. 

Στο Καμπιονάτο, η Λάτσιο φιλοξενεί τη Βενέτσια. Οι «πρωτευουσιάνοι» βρίσκονται σταθερά στο κυνήγι της Ευρώπης, την στιγμή που η ομάδα της Βενετίας παλεύει για την παραμονή. Περιμένουμε «ανοιχτό» παιχνίδι στο «Ολίμπικο». Συνδυάζουμε το «1Χ» και το Over. 

Τέλος, στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η πρωτοπόρος Ρεάλ δοκιμάζεται στην έδρα της Μαγιόρκα. Με την ψυχολογία στα ύψη αναμένεται η ομάδα της Μαδρίτης, μετά την σπουδαία νίκη – πρόκριση με ανατροπή επί της Παρί (3-1) μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα παλέψουν οι «νησιώτες», οι οποίοι όμως υστερούν έναντι της «βασίλισσας». Παίζουμε το «Χ2» και το Over, σε δελεαστική απόδοση. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ

1116 21.30 ΛΕΪΣΟΕΣ – ΒΙΛΑΦΡΑΝΚΕΝΣΕ 1 1,75

1210 21.45 ΛΑΤΣΙΟ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ 1Χ & OVER 1,72

ΜΟΝΟ

1213 22.00 ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ. Χ2 & OVER 2,02

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.