Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο 0-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο 0-1

Χάρη στη χρυσή κεφαλιά του Λόντι στο 41ο λεπτό, η ψυχωμένη και αποτελεσματική Ατλέτικο θριάμβευσε με 1-0- στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πήρε πανάξια το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League.

Στην Μαδρίτη είδε τον Ελάνγκα να ισοφαρίζει σε 1-1 το γκολ του Φέλιξ όμως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος και αυτή που το έκανε το βράδυ της Τρίτης (15/3) ήταν η Ατλέτικο. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν ψυχωμένη και δυναμική στο Ολντ Τράφορντ, έπαιξε άμυνα σεμιναριακού επιπέδου ειδικά στο δεύτερο μέρος όπου απειλήθηκε ουσιαστικά μόλις δύο φορές από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με τη χρυσή κεφαλιά του Λόντι στο 41′ πήρε τη νίκη με 1-0 και μαζί την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Μαδριλένοι είναι πλέον η μοναδική ομάδα στην ιστορία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης που έχει αποκλείσει και τις τρεις αγγλικές ομάδες που έχουν πάρει το τρόπαιο, σε νοκ-άουτ σειρές (είχε προηγηθεί η πρόκριση επί της Τσέλσι το 2013-14 και επί της Λίβερπουλ το 2019-20) ενώ η Γιουνάιτεντ μετράει πλέον 4 αποκλεισμούς τις ισάριθμες φορές που έφερε ισοπαλία στο πρώτο της παιχνίδι, σε νοκ-άουτ αναμέτρηση.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.