Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Πολιτισμός > Δεν προλαβαίνει το clasico ο Μεντί, αμφίβολος ο Μπενζεμά

Δεν προλαβαίνει το clasico ο Μεντί, αμφίβολος ο Μπενζεμά

Ο Φερλάν Μεντί δεν θα προλάβει το clasico της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα ύστερα απ’ τον τραυματισμό του κόντρα στη Μαγιόρκα. Αμφίβολος ο Καρίμ Μπενζεμά, που ακόμα δεν έχει υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο Φερλάν Μεντί υποβλήθηκε σε εξετάσεις την Τετάρτη και διαπιστώθηκε ένα πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες και κατά συνέπεια εκτός του clasico μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα την προσεχή Κυριακή για τη La Liga (20/3, 22:00, Novasport Prime).

Ο Γάλλος αριστερός μπακ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Μαγιόρκα τη Δευτέρα, όμως συνέχισε να αγωνίζεται, με συνέπεια να επιδεινώσει το πρόβλημα.

Ο Καρίμ Μπενζεμά “λαβώθηκε” στο ίδιο παιχνίδι, όμως προς το παρόν δεν έχει τεθεί κι αυτός νοκ άουτ από το ντέρμπι. Ο Γάλλος επιθετικός ήταν προγραμματισμένο να υποβληθεί σε εξετάσεις την Τετάρτη, όμως αυτές αναβλήθηκαν και θα τις κάνει την Παρασκευή, όταν θα έχει υποχωρήσει ακόμη περισσότερο το οίδημα.

Τα ευχάριστα νέα προήλθαν απ’ την πλευρά του Ροντρίγκο, ο οποίος επίσης χτύπησε σε μαρκάρισμα από αντίπαλο στον αγώνα των Βαλεαρίδων Νήσων, αλλά οι εξετάσεις ήταν καθαρές και θα προλάβει τον αγώνα. Το ίδιο και ο Έντερ Μιλιτάο, ο οποίος απουσίασε από το παιχνίδι στη Μαγιόρκα λόγω ίωσης.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.