Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ

Σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ

Οι αγώνες ρεβάνς για τη φάση των «16» σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ, ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στη Γάνδη, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ καλείται να «υπερασπιστεί» παρά τις σημαντικές απουσίες το 1-0 της Τούμπας και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Ρέιντζερς στο Βελιγράδι. Η πρόκριση έχει κριθεί σε μεγάλο βαθμό, μετά το 3-0 των Σκωτσέζων στη Γλασκώβη. Σε αυτό το ματς οι Σέρβοι έχασαν πέναλτι, ενώ τους ακυρώθηκαν 3 γκολ. Περιμένουμε σκορ και θέαμα. 

Στην ίδια διοργάνωση, η Μονακό φιλοξενεί την Μπράγκα. Οι Πορτογάλοι νίκησαν 2-0 εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι και βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκριση. Οι Μονεγάσκοι θα ψάξουν το γρήγορο γκολ, ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις την ολική ανατροπή στη συνέχεια. Ποντάρουμε στα «2-3 γκολ». 

Αντίθετα, πιο ισορροπημένη θα είναι η κατάσταση στο Λονδίνο, εκεί όπου η Γουέστ Χαμ περιμένει τη Σεβίλλη. Η ομάδα της Ανδαλουσίας επικράτησε με το ισχνό 1-0 εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι. Βρίσκουν δίχτυα και οι δύο ομάδες. 

«Περνάμε» στο Κόνφερενς Λιγκ. Στην Ολλανδία, η Αλκμααρ αντιμετωπίζει την Μπόντο Γκλιμτ, έχοντας ηττηθεί με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Θα γίνει «μάχη» για την πρόκριση, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Συνδυάζουμε το «1Χ» και το Over. 

Στην Κοπεγχάγη, η ομώνυμη ομάδα παίζει με την Αϊντχόφεν. Ολα ανοιχτά παραμένουν τα ενδεχόμενα όσον αφορά στην υπόθεση – πρόκριση, μετά το ισόπαλο 4-4 στην Ολλανδία! Με τον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες, θα συνδυάσουμε το Over και το Goal – Goal. 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΜΟΝΑ

767 19.45 ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤ. – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ G/G & OVER 2,07

769 19.45 ΜΟΝΑΚΟ – ΜΠΡΑΓΚΑ 2-3 G 1,95

770 19.45 ΑΛΚΜΑΑΡ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ 1Χ & OVER 2,07

772 19.45 ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ G/G & OVER 1,85

776 22.00 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΣΕΒΙΛΛΗ G/G 1,90

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.