Είστε εδώ : Αρχική > Μπάσκετ > Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 101-73

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 101-73

Κυρίαρχος και ανά διαστήματα διαστημικός, ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 101-73 τον Παναθηναϊκό για την 30η αγωνιστική της EuroLeague και πλησίασε ακόμη περισσότερο το πλεονέκτημα έδρας για τα playoffs της διοργάνωσης.

Η 30η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague, η 17η Μαρτίου του 2022, θα μνημονεύεται για χρόνια από τους φίλους του Ολυμπιακού. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας γέμισε μετά από καιρό, οι Πειραιώτες ένιωθαν κάτι περισσότερο από δυνατοί και παίζοντας διαστημικό μπάσκετ στο μεγαλύτερο διάστημα του ντέρμπι, συνέτριψαν τον Παναθηναϊκό (101-73) για να ανέβουν στο 17-8 και να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της διοργάνωσης.

Μέχρι τους 32 έφτασε η διαφορά (50-18) στα μέσα της δεύτερης περιόδου, με τους ερυθρόλευκους να ανοίγουν το ματς με τον πολιορκητικό κριό τους (Μουστάφα Φαλ), να συνεχίζουν με σουτ από κάθε θέση στο παρκέ και να απαντούν με σερί 15-0 στο τέλος της τρίτης περιόδου στην οποία οι πράσινοι μπήκαν με εντυπωσιακή αντίδραση μετά από το εφιαλτικό πρώτο εικοσάλεπτο. Φαλ, Σλούκας, Βεζένκοβ, Παπανικολάου, Μάρτιν έκαναν ό,τι ήθελαν για τον Ολυμπιακό, Παπαγιάννης και Νέντοβιτς οι μόνοι που προσπάθησαν πραγματικά, με ουσία στο παιχνίδι τους, για τον Παναθηναϊκό.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.