Είστε εδώ : Αρχική > Media, Ψυχαγωγία > Survivor Spoiler (28/3): Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και οι προτεινόμενοι

Survivor Spoiler (28/3): Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και οι προτεινόμενοι

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor τα είχε όλα: νέες αφίξεις, ένα μοναδικό πάρτι, έναν συγκλονιστικό πρώτο αγώνα ασυλίας και το πρώτο συμβούλιο υποψηφιοτήτων. 1.153.200 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο το παιχνίδι επιβίωσης την Κυριακή 28/3 και το έφεραν για μια ακόμα φορά στην πρώτη θέση της τηλεθέασης με ποσοστό 26,1% στο γενικό σύνολο του κοινού και 27% στο δυναμικό κοινό.
Οι «κόκκινοι» έχοντας χάσει ήδη την πρώτη ασυλία της εβδομάδας αποζητούν τη ρεβάνς. Ποιοι θα είναι οι νικητές της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας; Οι «Μπλε» ή οι «Κόκκινοι»;

Στο αποψινό συμβούλιο οι τόνοι ανεβαίνουν επικίνδυνα. Ο Νίκος Αντωνόπουλος και ο Γιώργος Κατσαούνης έρχονται σε… ιστορική σύγκρουση, λίγο πριν μάθουμε τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση. Τα αποτελέσματα θα εκπλήξουν και τους 20 παίκτες του Survivor!

Survivor Spoiler 28/3: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Υπενθυμίζεται, πως την ατομική ασυλία κατέχει η Ναυσικά, η οποία θα επιλέξει τον δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση από την πλευρά της Κόκκινης ομάδας. Ωστόσο οι μπλε σήμερα θα συνεχίσουν το σερί τους και θα κερδίσουν και τη δεύτερη ασυλία.

Αυτό σημαίνει πως οι Κόκκινοι θα πάνε ξανά ως ηττημένοι στο Συμβούλιο του Νησιού και θα αναδείξουν ακόμα δύο υποψήφιους για αποχώρηση, άρα στην αποψινή ψηφοφορία θα έχουμε τρεις συνολικά υποψηφίους από την Κόκκινη ομάδα. Η πρώτη υποψήφια είναι από χθες η Μυριέλλα, ενώ από την ομάδα θα βγει υποψήφιος ο Απόστολος Ρουβάς. Η Ναυσικά ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας θα ψηφίσει τη Τζο Μαριδάκη και έτσι θα «κλείσει» η τριάδα των υποψηφίων.

 

Πηγή: newsbomb.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.