Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Το συμβόλαιο του Αθπιλικουέτα ανανεώθηκε αυτόματα

Το συμβόλαιο του Αθπιλικουέτα ανανεώθηκε αυτόματα

Ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Τσέλσι, αφού ανανέωσε… ακούσια το συμβόλαιό του, παρότι είχε συμφωνήσει να φύγει για την Μπαρτσελόνα.

Μία απίθανη εξέλιξη έγινε γνωστή την Πέμπτη σχετικά με την Τσέλσι και τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα. Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης και κόσμου θα έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα με την οποία είχε δώσει τα χέρια, όμως το συμβόλαιό του με τους “μπλε” ανανεώθηκε αυτόματα!

Ο 32χρονος Ισπανός συμπλήρωσε ένα συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών μέσα στον Μάρτιο και αν έπιανε αυτό το νούμερο, το συμβόλαιό του θα επεκτεινόταν αυτόματα για μία σεζόν, σύμφωνα με όσα υπέγραψαν οι δύο πλευρές τον Δεκέμβριο του 2018.

Η… λεπτομέρεια αυτή δεν υπήρχε στο τραπέζι όταν ο διεθνής μπακ συνομιλούσε με τους “μπλαουγκράνα” ώστε να φορέσει τη φανέλα τους το καλοκαίρι, θεωρώντας ότι στις 30 Ιουνίου τελείωνε το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα. Αντιθέτως, ήρθε στο προσκήνιο λίγες ώρες αφότου δημοσιεύτηκε ότι η Μπαρτσελόνα συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Αντόνιο Ρίντιγκερ, ενός άλλου αμυντικού της Τσέλσι που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Η αυτόματη επέκταση δεν αποτρέπεται από τους περιορισμούς που έχουν τεθεί στην Τσέλσι λόγω του Ρομάν Αμπράμοβιτς και απαγορεύουν στο σύλλογο να κάνει μεταγραφές, δανεισμούς, πωλήσεις ή ανανεώσεις.

Με δεδομένη τη δυσπραγία των Καταλανών, δύσκολα θα δαπανήσουν χρήματα για να αγοράσουν τον παίκτη με μεταγραφή το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι ο Αθπιλικουέτα θα μείνει για 11η σεζόν στο “Στάμφορντ Μπριτζ

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.