Είστε εδώ : Αρχική > Μπάσκετ, Ολυμπιακός > Ολυμπιακός – Μονακό 71-54

Ολυμπιακός – Μονακό 71-54

Συμπαγής, αποφασιστικός και κυνικός, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 71-54 της Μονακό στο κολασμένο ΣΕΦ για να κάνει το 1-0 στη σειρά των playoffs της EuroLeague. Τέσσερις ευκαιρίες έχουν οι Πειραιώτες, για τις δύο νίκες που θα τους στείλουν στο Final Four του Βελιγραδίου (19-21/5).

Τρία βήματα ήταν ο στόχος του Ολυμπιακού πριν από την έναρξη της σειράς με τη Μονακό. Τρία βήματα για την επιβίβαση στο αεροπλάνο που θα τον μεταφέρει στο Βελιγράδι για το Final Four της EuroLeague (19-21/5). Το πρώτο το έκαναν οι Πειραιώτες την Μεγάλη Τετάρτη (20/4), καθώς επικράτησαν με 71-54 των Μονεγάσκων στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το οποίο έζησε ακόμα μία μεγάλη βραδιά στη φετινή μαγική σεζόν για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Το 1-0 έγινε, θα ξεχαστεί όμως άμεσα καθώς ακολουθεί το δεύτερο συναπάντημα με την παρέα του Μάικ Τζέιμς σε 44 ώρες, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.

Ο Τόμας Γουόκαπ έκανε… οσκαρική εμφάνιση και στις δύο πλευρές του παρκέ, ο Σακίλ ΜακΚίσικ έδωσε στη δεύτερη περίοδο την ώθηση, την ενέργεια, το πείσμα που είχε ανάγκη η ομάδα του, οι Σλούκας, Βεζένκοβ, Πρίντεζης είχαν καλές στιγμές, γενικώς οι Πειραιώτες δεν είχαν κάποιον σε κακή βραδιά, ίσως μόνο τον Τάιλερ Ντόρσεϊ που πάντως πίεσε πολύ τον εαυτό του στην άμυνα, για να κρύψει την αστοχία και τις κακές επιλογές του στην επίθεση. Αυτός που είχε κακή βραδιά ήταν σίγουρα ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος πήγε από νωρίς στη δημιουργία, δεν βρήκε ποτέ ρυθμό στην εκτέλεση, πήγε κακές αποφάσεις, είχε έρμπολ και δεν βρήκε ποτέ τρόπο για να διασπάσει την άμυνα των ερυθρόλευκων που ήταν προσαρμοσμένη πάνω του.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.