Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 4-3

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 4-3

Σε αγώνα – διαφήμιση του αθλήματος, η ανώτερη Μάντσεστερ Σίτι νίκησε την αλύγιστη Ρεάλ Μαδρίτης (4-3) και πήρε μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Champions League ενόψει της «καυτής» ρεβάνς στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (Τετάρτη 04/05, 22:00).

Δώσε μου χίλια μάτια να βλέπω τέτοιες ματσάρες! Στο (με διαφορά) πιο θεαματικό παιχνίδι του φετινού Champions League, η ανώτερη Μάντσεστερ Σίτι πήρε τη νίκη που δικαιούνταν βάσει απόδοσης, αλλά η αλύγιστη, ατσάλινη και εφτάψυχη Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την ήττα με σκορ (4-3) που την κρατάει ολοζώντανη στην μάχη πρόκρισης στον τελικό, ενόψει της ρεβάνς στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» την επόμενη Τετάρτη (04/05, 22:00).

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ελλείψει του τραυματία Κάιλ Γουόκερ και του τιμωρημένου Ζοάο Κανσέλο, ξεκίνησε κατ’ ανάγκη στο δεξί άκρο της άμυνας τον (ανέτοιμο και επιστρέφοντα από τραυματισμό) Τζον Στόουνς, επιλέγοντας για την κορυφή της επίθεσης τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, ύστερα και από τα τέσσερα γκολ του Βραζιλιάνου κόντρα στην Γουότφορντ.

Ο Κάρλο Αντσελότι, χωρίς τον τραυματία Καζεμίρο (Νταβίντ Αλάμπα και Φερλάν Μεντί, αντίθετα, αποθεραπεύτηκαν εγκαίρως), επέλεξε τον Φεντερίκο Βαλβέρδε για την μεσαία γραμμή, πλαισιώνοντας με τον Ροντρίγκο το δίδυμο Καρίμ Μπενζεμά – Βινίσιους Ζούνιορ στην γραμμή κρούσης.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.