Είστε εδώ : Αρχική > Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στην 6η αγωνιστική των playouts με τον Ρόνι Λόπες να σκοράρει στο 90+8′ με buzzer-beater. Οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη απέναντι στους ηρωικούς Ηπειρώτες που επέστρεψαν από το 2-0.

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στην 6η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν τη νίκη με 3-2 επί των Ηπειρωτών χάρη στο νικητήριο γκολ του Ρόνι Λόπες στο 90+8′.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο α’ μέρος και άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Αραμπί. Ο Ροντρίγκες έγραψε το 2-0 στο 43′ με τον Περέα (45+3′) να μειώνει άμεσα. Στο δεύτερο 45ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι είχαν πρόβλημα στον δημιουργικό τομέα. Έτσι, ο Σνάιντερ έφερε τα πάνω κάτω ισοφαρίζοντας στο 80ο λεπτό. Στην τελευταία φάση ο Λόπες έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στους ερυθρόλευκους

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή με 73 πόντους και έκανε ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο 47ο πρωτάθλημα, τον οποίο μπορεί να εξασφαλίσει την Τετάρτη απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.