Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά, Σινεφίλ, Τι λες τώρα!, Ψυχαγωγία > Stranger Things: Το τελευταίο trailer

Stranger Things: Το τελευταίο trailer

ο Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer των δυο τελευταίων επεισοδίων της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things» και τα πράγματα φαίνονται δύσκολα για του ήρωες της σειράς, καθώς ετοιμάζονται να πολεμήσουν έναν από τους πιο μοχθηρούς αντιπάλους που έχουν αντιμετωπίσει ως τώρα, τον Βέκνα.

Το trailer είναι επικό και σε αυτό όλοι οι χαρακτήρες επιστρέφουν στο Χόκινς για μια τελική μάχη, αλλά, όπως αφήνεται να εννοηθεί, κάποιοι δεν θα τα καταφέρουν στο τέλος.

Το trailer δεν θα ήταν ολοκληρωμένο εάν δεν το συνόδευε το «Running Up That Hill» της Κέιτ Μπους, ένα τραγούδι το οποίο μετά την σειρά κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του βρετανικού chart.

Η Κέιτ Μπους έγραψε ξανά πρόσφατα στην επίσημη ιστοσελίδα της ένα μήνυμα ευχαριστώντας τα αδέρφια Ντάφερ που έκαναν ξανά διάσημο το τραγούδι. «Πιστεύω ότι τα αδέρφια Ντάφερ έχουν αγγίξει τις καρδιές των ανθρώπων με έναν ιδιαίτερο τρόπο, σε μια εποχή που είναι απίστευτα δύσκολη για όλους, ειδικά για τους νεότερους. Τοποθετώντας το “Running Up That Hill” με ένα τόσο θετικό πρίσμα -ως φυλαχτό για τον Μαξ- το τραγούδι μπήκε στη συναισθηματική αρένα της ιστορίας της. Ο φόβος, η σύγκρουση και η δύναμη της αγάπης είναι παντού γύρω της και οι φίλοι της. Πρέπει να ομολογήσω ότι αισθάνομαι πραγματικά συγκινημένη από όλο αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ που κάνατε το τραγούδι Νο. 1 με έναν τόσο απροσδόκητο τρόπο», έγραψε ανάμεσα σε άλλα η Μπους.

Τα δυο τελευταία επεισόδια της τέταρτης σεζόν θα είναι και τα μεγαλύτερα σε διάρκεια, με το 8ο επεισόδιο να έχει διάρκεια 1 ώρα και 25 λεπτά ενώ το επικό φινάλε να φτάνει στις 2μιση ώρες. Το δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things» θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.