Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Θέλει τον Φάμπρεγκας η Λας Πάλμας

Θέλει τον Φάμπρεγκας η Λας Πάλμας

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας έμεινε ελεύθερος από την Μονακό και έχει σχηματιστεί ήδη ουρά από μνηστήρες για την απόκτησή του, με την τελευταία ομάδα που μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι να είναι η Λας Πάλμας της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας.

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας είναι ένας παίκτης που εκτός από τους τίτλους πο έχει κερδίσει στην καριέρα του, μπορεί να καμαρώνει για το πλούσιο ποδοσφαιρικό βιογραφικό του έχοντας φορέσει τη φανέλα των Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και Μονακό.

Από την τελευταία αποχώρησε στις αρχές Ιουλίου έπειτα από τρία χρόνια στο Πριγκιπάτο και το εντυπωσιακό είναι πως παρά τα 35 του χρόνια αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Μεταξύ των επιλογών του είναι αυτή τη στιγμή το MLS, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Ζιρόνα, ωστόσο τις τελευταίες ώρες ρεπορτάζ από την Ισπανία τοποθετούν στο κάδρο και μία ομάδα από την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Αυτή είναι η Λας Πάλμας, με τον πρόεδρό της, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, να φέρεται αποφασισμένος για το κόλπο γκρόσο και να κάνει ταξίδι στην Βαρκελώνη για να συναντήσει από κοντά τον παίκτη και να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.