Είστε εδώ : Αρχική > Μουσική, Ψυχαγωγία > Placebo: Ακυρώνεται η συναυλία τους στη Θεσσαλονίκη

Placebo: Ακυρώνεται η συναυλία τους στη Θεσσαλονίκη

Ακυρώνεται η συναυλία των Placebo στη Θεσσαλονίκη, που ήταν προγραμματισμένη για απόψε (20.07.2022) στη Μονή Λαζαριστών, όπως ανακοίνωσε το ίδιο το συγκρότημα.

Όπως αναφέρουν οι Placebo, η συναυλία τους ακυρώνεται λόγω ασθένειας κι έπειτα από σχετική ιατρική συμβουλή. “Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη που σας απογοητεύουμε”, αναφέρουν μεταξύ άλλων, προσθέτοντας ότι αυτή η ημέρα ξεκούρασης θα τους επιτρέψει να εμφανιστούν αύριο στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

“Με λύπη η εταιρεία παραγωγής και το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών ανακοινώνουν την ακύρωση της αποψινής συναυλίας των PLACEBO λόγω ασθενείας όπως ανακοίνωσε και το ίδιο το συγκρότημα, και ενώ είχε ετοιμαστεί ο χώρος, είχε ολοκληρωθεί και δοκιμαστεί ο ήχος και ήταν όλα έτοιμα να γίνει η συναυλία στην ώρα της.
Η απόφαση αυτή μας καθιστά αναγκαστικά έκθετους στους εκατοντάδες θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και ειδικότερα σε αυτούς που δεν θα το πληροφορηθούν εγκαίρως και θα έρθουν στη Μονή Λαζαριστών, αρκετοί από μακριά.

Ζητούμε την κατανόηση σας και περιμένουμε νεότερες ανακοινώσεις από την εταιρεία παραγωγής και από το συγκρότημα για να μάθουμε τον σοβαρό λόγο για την μη εμφάνιση των καλλιτεχνών.

Μείνετε συντονισμένοι, για να αποφύγετε την ταλαιπωρία”.

 

Πηγή: newsit.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.