Είστε εδώ : Αρχική > ΑΕΚ, Ποδόσφαιρο > Οι Κροάτες στέλνουν τον Βίντα στην ΑΕΚ

Οι Κροάτες στέλνουν τον Βίντα στην ΑΕΚ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Κροατία ο Ντομογκόι Βίντα είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για την ενίσχυση στην αμυντική γραμμή της Ένωσης.

Δημοσίευμα από την Κροατία φέρνει την ΑΕΚ “αγκαλιά” με τον Ντομαγκόι Βίντα, τον 33χρονο Κροάτη στόπερ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπεσίκτας.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα “germanijak.hr” αναφέρει πως ο Βίντα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Και σημειώνει: “Αν όλα πάνε καλά, ουσιαστικά, όλα έχουν συμφωνηθεί, ο αμυντικός θα υπογράψει αύριο το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και θα τεθεί αμέσως στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα”.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης: “Τον Ιούνιο έληξε το συμβόλαιο του Βίντα με την Μπεσίκτας, όπου που πέρασε περισσότερα από 4 χρόνια ερχόμενος από τη Ντιναμό Κιέβου. Αν και οι Τούρκοι ήθελαν να τον κρατήσουν, ο Βίντα χρειαζόταν μία νέα πρόκληση στην καριέρσα και στα 33 τη βρήκε στην Αθήνα και την ΑΕΚ”.

Το ρεπορτάζ κλείνει: “Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου δεν είναι ακόμα γνωστές, αλλά με δεδομένο ότι ο Βίντα έρχεται ως ελεύθερος, το σίγουρο είναι δεν καταβλήθηκε αποζημίωση για αυτόν στην Μπεσίκτας”.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.