Είστε εδώ : Αρχική > Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο > Ετοιμος για τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Κορμπεράν

Ετοιμος για τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Κορμπεράν

Ο Κάρλος Κορμπεράν ήταν από την πρώτη στιγμή η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού και ο πρώην προπονητής της Χάντερσφιλντ είναι έτοιμος να αναλάβει τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός περνάει σε νέα εποχή, με αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ο Κάρλος Κορμπεράν είναι έτοιμος να αναλάβει τον πάγκο των ερυθρόλευκων ως αντικαταστάτης του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Κορμπεράν ήταν ενήμερος από την πρώτη στιγμή για την κατάσταση του Ολυμπιακού. Είχε ρωτήσει και είχε μάθει για το ρόστερ της ομάδας, όπως και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Ο πρώην προπονητής της Χάντερσφιλντ, με την οποία έφτασε πολύ κοντά στην άνοδο από την Championship στην Premier League, αλλά έχασε στον τελικό ανόδου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής, είναι νέος και φιλόδοξος και γι’ αυτόν τον λόγο η επιλογή του προκρίθηκε.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν μιλήσει επίσης με τον Χαβιέρ Καγέχα, αλλά και τον Μάρκο Νίκολιτς, οι οποίοι βρέθηκαν επίσης στο ραντάρ των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Για τον Σλάβεν Μπίλιτς έγινε συζήτηση, αλλά βγήκε γρήγορα από τη λίστα των ερυθρόλευκων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.