Είστε εδώ : Αρχική > Ποδόσφαιρο > Η ενδεκάδα του Άρη κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η ενδεκάδα του Άρη κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χερμάν Μπούργος για την αναμέτρηση του Άρη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Μπλούμφιλντ Stadium (04/08, 20:00, NOVA Sports Prime) για το πρώτο σκέλος του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference League. Με 4-2-3-1 και Ιτούρμπε και Ματέο Γκαρσία η ενδεκάδα των κίτρινων.

Ο Άρης αντιμετωπιζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ (04/08, 20:00, NOVA Sports Prime) για την πρώτη μεταξύ τους μονομαχία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, με τους κίτρινους να γνωστοποιούν τους έντεκα ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Χερμάν Μπούργος για την ενδεκάδα.

Ο Χερμάν Μπούργος παρατάσσει τους κίτρινους σε σχηματισμό 4-2-3-1, αλλάζοντας τη διάταξη σε σχέση με τα παιχνίδια με την Γκόμελ. Ο Ματέο Γκαρσία αγωνίζεται στο “δέκα” πίσω από τον προωθημένο Γκρέι, ενώ ο Ιτούρμπε προτιμήθηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης έναντι του Καμάτσο.

Στον πάγκο έμεινε ο Πάλμα παρότι ήταν σε καλή κατάσταση, ενώ σε σχέση με τον επαναληπτικό με την Γκόμελ, ο Πίρσμαν προτιμήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας έναντι του Μαζικού και ο Νταμπό αντί του Ντιόπ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Νταμπό, Ντουκουρέ, Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Γκρέι.

Αναπληρωματικοί: Σιαμπάνης, Πάλμα, Μαζικού, Μάνου Γκαρθία, Χατζηιωάννου, Οντουμπάτζο, Ντιόπ, Τανούλης, Καμάτσο.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.