Είστε εδώ : Αρχική > Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο > Περιμένει την απάντηση του Ντε Λα Φουέντε ο Ολυμπιακός

Περιμένει την απάντηση του Ντε Λα Φουέντε ο Ολυμπιακός

Μάχη για την απόκτηση του Κόνραντ ντε λα Φουέντε δίνει ο Ολυμπιακός με τον 21χρονο εξτρέμ να βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων.

Σκληρό πόκερ για την απόκτηση του Κόνραντ ντε λα Φουέντε, ο οποίος αποτελεί το μήλον της έριδος για αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει δίαυλο επικοινωνίας με την Μαρσέιγ και, κυρίως, περιμένει την απάντηση του ποδοσφαιριστή άμεσα προκειμένου να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, οι ερυθρόλευκοι καλύπτουν τα “θέλω” του Αμερικανού (με ισπανικό διαβατήριο) πλάγιου επιθετικού σε ό,τι αφορά το οικονομικό, ο οποίος έχει ενημερωθεί αναλυτικά για τον Ολυμπιακό, μέσω γνωστών, αλλά και του γραφείου μάνατζερ που τον εκπροσωπεί και μεσολάβησε για τις μεταγραφές του Άβιλα και του Αλίγιαγκιτς στην πειραϊκή ομάδα.

Ο 21χρονος εξτρέμ απασχολεί την Μπεσίκτας και την Θέλτα, ενώ στη Γαλλία υπάρχουν αναφορές για ενδιαφέρον της Νις και της Πόρτο. Ωστόσο, φαίνεται πως ο Ολυμπιακός συναντά τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό από την πρώτη. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει κάνει μπάσιμο για τον παίκτη και αναμένει και εκείνη την απάντησή του.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.