Είστε εδώ : Αρχική > Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο > Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα

Αν και έφτασε πριν από λίγες ημέρες στην Ελλάδα, ο Ουί-Τζο Χουάνγκ συμπεριελήφθη στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας (29/8, 19:00) με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα είναι πιθανό να κάνει ο Ουί-Τζο Χουάνγκ από τη στιγμή που ο Κάρλος Κορμπεράν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Δευτέρας (29/7, 19:00 Novasports Prime) στην Τρίπολη, με αντίπαλο τον Αστέρα.

Ο Κορεάτης επιθετικός, που υπέγραψε πριν από λίγες ημέρες στους ερυθρόλευκους, κρίθηκε αγωνιστικά έτοιμος από τον Ισπανό προπονητή και θ’ ακολουθήσει κανονικά το υπόλοιπο σύνολο στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Όπως αντίστοιχα θα συμβεί με τον Γκάρι Ροντρίγκες που ήταν διαθέσιμος από το δεύτερο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Συνολικά η αποστολή των πρωταθλητών αποτελείται από τους: Ανδρούτσο, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκη, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλά, Μασούρα, Ρέαμπτσιουκ, Ραντζέλοβιτς, Ροντρίγκες, Τζολάκη, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ζίνκερναγκελ.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.