Είστε εδώ : Αρχική > ΑΕΚ, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Ενδιαφέρεται για Ελαμπντελάουι η ΑΕΚ

Ενδιαφέρεται για Ελαμπντελάουι η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 30χρονου Νορβηγού δεξιού μπακ, Ομάρ Ελαμπντελαουί, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Guardian, Γουίλ Ανβίλ.

Την περίπτωση του Ομάρ Ελαμπντελαουί φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Guardian, Γουίλ Ανβίλ. Ο 30χρονος Νορβηγός πρώην ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού έχει συμβόλαιο με τη Γαλατασαράι μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και σύμφωνα με τον συγκεκριμένο ρεπόρτερ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τους Τούρκους στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι.

Ωστόσο η Ένωση δεν παίζει μόνη της, καθώς για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Μαρσέιγ του Ιγκόρ Τούντορ, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή. Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού τον Κλεμάν Μισελέν στην Μπορντό και επομένως έμεινε με έναν παίκτη λιγότερο για το δεξί άκρο της άμυνας.

Την περσινή σεζόν ο Ελαμπντελαουί αγωνίστηκε συνολικά επτά φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Υπενθυμίζεται ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2021 έσκασαν δίπλα του πυροτεχνήματα στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό στο δεξί του μάτι.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.