Είστε εδώ : Αρχική > Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο > Στην Αθήνα ο Μπόουλερ για τον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα ο Μπόουλερ για τον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Μπόουλερ για να ενταχθεί στον Ολυμπιακό, ο οποίος τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Τζος Μπόουλερ, καθώς η Νότιγχαμ ανακοίνωσε την απόκτησή του αλλά και τον μονοετή δανεισμό του στους ερυθρόλευκους.

Ο Άγγλος παίκτης βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει, να ανακοινωθεί (πιθανότατα το Σάββατο (3/9) και να ενσωματωθεί στους Πειραιώτες. Μάλιστα θα βρίσκεται κανονικά στην ερυθρόλευκη λίστα. Ο Μπόουλερ θα παρακολουθήσει από το Καραϊσκάκης το ματς με τον Ιωνικό.

Την περυσινή σεζόν ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν στην Μπλάκπουλ, με την οποία είχε υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Το κλαμπ της Championship αξίωνε 4.600.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει και τελικά βρήκε το σημείο επαφής με τη Φόρεστ για την επίτευξη της συμφωνίας. Τη σεζόν 2021-22 ο ποδοσφαιριστής μέτρησε 45 συμμετοχές και πέτυχε οκτώ γκολ, ενώ την τρέχουσα σεζόν είχε δύο γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας σε σύνολο επτά αγώνων.
Ο Μπόουλερ ξεπήδησε από τα φυτώρια της Φούλαμ και της ΚΠΡ, προτού το 2017 ενταχθεί -ως επαγγελματίας πια- στην Έβερτον, παίζοντας κατ’ αποκλειστικότητα στην ομάδα Κ23. Προτού φύγει από την ομάδα του Λίβερπουλ αγωνίστηκε και μία σεζόν (2019-20) δανεικός στη Χαλ.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.