Είστε εδώ : Αρχική > Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο > Παίρνει και τον Σαμασέκου ο Ολυμπιακός

Παίρνει και τον Σαμασέκου ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός κινείται για τον δανεισμό του Ντιαντιέ Σαμασέκου από τη Χόφενχαϊμ.

Ο μεταγραφικός πυρετός στον Ολυμπιακό συνεχίζεται. Οι ερυθρόλευκοι προχωρούν και στον δανεισμό του Ντιαντιέ Σαμασέκου από τη Χόφενχαϊμ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Ο 26χρονος από το Μάλι αγωνίζεται κυρίως στη θέση του αμυντικού μέσου, δηλαδή είναι το εξάρι το οποίο έψαχναν οι ερυθρόλευκοι και έχει συμβόλαιο έως το 2024 με τη γερμανική ομάδα.

Ο Σαμασέκου αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης (15/9) στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση, μιας και είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Τη φετινή σεζόν έχει δύο συμμετοχές στην Bundesliga και μία στο Κύπελλο Γερμανίας. Με τη γερμανική ομάδα έχει συνολικά 86 συμμετοχές με δύο γκολ και πέντε ασίστ.

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος από το Μάλι ήρθε στην Ευρώπη το 2015 για τη Λίφερινγκ της Αυστρίας, η οποία είναι θυγατρική της Ζάλτσμπουργκ. Ένα χρόνο αργότερα μετακινήθηκε στους κόκκινους ταύρους, όπου έμεινε έως το 2019 με 134 παιχνίδια και δύο γκολ.

Χάρη στις εμφανίσεις του μετακόμισε στην Bundesliga, με τη Χόφενχαϊμ να δαπανά το ποσό των 14 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της. Σύμφωνα με το transfermarkt, η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 16 εκατομμύρια ευρώ.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.