Είστε εδώ : Αρχική > ΑΕΚ, Ποδόσφαιρο > Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάολο Φερνάντες

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάολο Φερνάντες

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και με τη βούλα ο Πάολο Φερνάντες, με την Ένωση να ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού μέχρι το καλοκαίρι του 2027, αλλά και τον δανεισμό του στον Βόλο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και με τη βούλα την απόκτηση του Πάολο Φερνάντες από τον Βόλο, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο με την Ένωση μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Ο Φερνάντες θα μείνει στον Βόλο με τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 και στη συνέχεια θα ενταχθεί στην Ένωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φερνάντες υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2027, ενώ ο Βόλος “καρπώθηκε” 700.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Αξίζει να σημειωθεί πως στο κόλπο της απόκτησής του ήταν μέχρι και την Τετάρτη (14/09) η Βιγιαρεάλ, αλλά αποσύρθηκε διότι δεν προέκυψε συμφωνία με τον Βόλο.

Ο Φερνάντες αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Σαραγόσα, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε σε εκείνος της Μάντσεστερ Σίτι, φτάνοντας μέχρι την Κ23 του συλλόγου. Στο μεσοδιάστημα αγωνίστηκε ως δανεικός σε Μπρέντα και Περούτζια, ενώ το καλοκαίρι του 2020 πήγε ως ελεύθερος στην ισπανική Καστεγιόν.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.