Είστε εδώ : Αρχική > Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο > Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Κασάμι

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Κασάμι

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παϊτίμ Κασάμι, καθώς οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την επιστροφή του Ελβετού διεθνή μέσου.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε ακόμα μία μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ελβετού διεθνή μέσου, Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Βασιλεία, απ’ όπου έμεινε ελεύθερος.

Ο Κασάμι έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 1+1 έτους και θα ανανεωθεί αυτόματα εάν συμπληρώσει τις απαραίτητες συμμετοχές φέτος. Οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν τη μεταγραφή την τελευταία μέρα του “παραθύρου” για τους ελεύθερους.

Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του στον Πειραιά, καθώς είχε αγωνιστεί για μια διετία στους ερυθρόλευκους στο παρελθόν (2014/16), ενώ παραχωρήθηκε με δανεισμό στη Νότιγχαμ Φόρεστ για έναν χρόνο. Με τους Πειραιώτες έχει καταγράψει 66 συμμετοχές, πέτυχε εννέα γκολ και μοίρασε εννέα ασίστ.

Την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Βασιλείας είχε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με έξι γκολ και έξι ασίστ. Επιπλέον έχει παίξει σε Σιόν, Φούλαμ, Παλέρμο, Λουκέρνη και Μπελινζόνα.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.