Είστε εδώ : Αρχική > ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 1-1

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 1-1

Ο ΠΑΟΚ υπέστη νέα ψυχρολουσία στη Super League, αυτή τη φορά στη Λιβαδειά. Ο Νάρεϊ έδωσε το προβάδισμα στον Δικέφαλο στο 73′ με τον Μπελμόντ στις καθυστερήσεις να δίνει πολύτιμο βαθμό στον Λεβαδειακό. Οι Θεσσαλονικείς αγνοούν το τρίποντο για τρίτο σερί ματς.

Ο ΠΑΟΚ υπέστη ψυχρολουσία από τον Λεβαδειακό εκτός έδρας, με την ομάδα του Γιασμίνκο Βέλιτς να πληγώνει τον Δικέφαλο στις καθυστερήσεις. Ο Νάρεϊ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 73′, με τον Μπελμόντ να ισοφαρίζει στο 90+3′ και να χαρίζει έναν πολύτιμο βαθμό στους Βοιωτούς στη μάχη που δίνουν για την παραμονή, με τον ΠΑΟΚ να μένει στους 12.

Ο Νάρεϊ σκόραρε για ένα ακόμα παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την πάσα του Μπίσεσβαρ και αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του Μπάχανακ, νίκησε τον Μάρκοβιτς με ωραίο πλασέ.

Ο Λεβαδειακός όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 90+3′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Κοτάρσκι απομάκρυνε την μπάλα με γροθιές, αλλά την έστειλε στον Μπελμόντ, ο οποίος με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ολική ανατροπή μετά το γκολ του Μπελμόντ. Ο Ζίβκοβιτς σταμάτησε αντικανονικά τον Μουτίνιο και αρχικά ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ωστόσο με παρέμβαση του VAR έδωσε φάουλ, αλλά απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, ενώ αρχικά του έδειξε κίτρινη. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Κοτάρσκι δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο και ο Μπαχανάκ από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.