Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Πλήγμα με Ζότα στη Λίβερπουλ, χάνει και το Μουντιάλ

Πλήγμα με Ζότα στη Λίβερπουλ, χάνει και το Μουντιάλ

Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ και την εθνική Πορτογαλίας, με τον Γιούργκεν Κλοπ να επιβεβαιώνει πως ο τραυματισμός του Ντιόγκο Ζότα είναι σοβαρός και θα του στερήσει τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Ντιόγκο Ζότα αποχώρησε με φορείο από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι, μετά από ένα σφίξιμο που ένιωσε στη γάμπα.

Όπως επιβεβαίωσε ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου τα νέα δεν είναι θετικά για τον Πορτογάλο επιθετικό, τονίζοντας πως ο τραυματισμός του είναι σοβαρός και θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για μήνες.

Ως εκ τούτου ο 25χρονος δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται 18 Δεκεμβρίου, με τον Φερνάντο Σάντος να μην τον έχει στη διάθεσή του.

“Δεν είναι καλά τα νέα για τον Ντιόγκο. Θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, πρόκειται για έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό στους μύες της γάμπας”, είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει ακριβές χρονικό διάστημα της απουσίας του Ζότα.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.