Είστε εδώ : Αρχική > Αθλητισμός > Ανακοίνωση της αστυνομίας για τα επεισόδια με τους οπαδούς του Άρη

Ανακοίνωση της αστυνομίας για τα επεισόδια με τους οπαδούς του Άρη

Σάλος έχει προκληθεί με video που κυκλοφορεί στα social media και δείχνει μία διμοιρία των ΜΑΤ να χτυπάει οπαδούς του Άρη, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από επεισόδια μέσα στο γήπεδο, αλλά στον Άρη εμφανίζονται έξαλλοι με τη χρήση βίας από την αστυνομία εκτός γηπέδου. Ο πρόεδρος των “κιτρίνων”, Θόδωρος Καρυπίδης φέρεται να είχε μάλιστα και προσωπική επικοινωνία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο για το θέμα. Από την ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσαν πάντως επίσημη ανακοίνωση, στην οποία προαναγγέλλεται ΕΔΕ, ενώ σημειώνεται ότι ο εμπλεκόμενος αστυνομικός μετακινήθηκε από την Υπηρεσία του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, διατάχθηκε η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης για περιστατικό, το οποίο αναπαράγεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες του διαδικτύου, στο πλαίσιο λήψης μέτρων τάξης σε χθεσινό (Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022) ποδοσφαιρικό αγώνα στο Περιστέρι Αττικής και εμπλεκόμενος αστυνομικός μετακινήθηκε από την Υπηρεσία του.

 

Πηγή: newsit.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.