Είστε εδώ : Αρχική > ΑΕΚ, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Κάταγμα περόνης ο Ελίασον, μένει εκτός 3-4 μήνες

Κάταγμα περόνης ο Ελίασον, μένει εκτός 3-4 μήνες

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Νίκλας Ελίασον, ο οποίος υπέστη κάταγμα περόνης και θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 μήνες καθώς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η ΑΕΚ χάνει τον Νίκλας Ελίασον για μεγάλο διάστημα, καθώς επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση, σύμφωνα με την οποία ο Σουηδός εξτρέμ τραυματίστηκε σοβαρά από το πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Ζουκάνοβιτς. Ο πρώτος σε ασίστ παίκτης της ομάδας, υπέστη κάταγμα περόνης και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η οποία θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για μήνες.

Ο παίκτης αρχικά μετέβη σε νοσοκομείο της Τρίπολης, ωστόσο εκεί διαπιστώθηκε ότι θα έπρεπε να μεταβεί αμέσως στην Αθήνα για περαιτέρω εξετάσεις ώστε να υπάρξει και η τελική διάγνωση, που τελικά έδειξε για τον ποδοσφαιριστή τα χειρότερα. Πλέον ο παίκτης αναμένεται στη δράση με το νέο έτος, ενώ θα υποβληθεί σε επέμβαση σήμερα ή αύριο.

Για την ΑΕΚ αυτή η απώλεια είναι τεράστια καθώς από την ημέρα που ο Ελίασον έγινε μόνιμο μέλος της ενδεκάδας κι άρχισε να εγκλιματίζεται, η εικόνα της ομάδας μεσοεπιθετικά έλαβε ξεκάθαρη βελτίωση. Είχε πέντε ασίστ στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο και γενικά έκανε καταπληκτική δουλειά, τόσο δημιουργικά όσο και ανασταλτικά. Ο Άμραμπατ θα είναι ο αντικαταστάτης του, αλλά δεν αποκλείονται κι άλλες διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.