Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά > gov.gr: Εκτός λειτουργίας την Παρασκευή και το Σάββατο

gov.gr: Εκτός λειτουργίας την Παρασκευή και το Σάββατο

Σε αναβάθμιση υποδομών του gov.gr προχωρά το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Κατά συνέπεια δεν είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες από την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου στις 11 το βράδυ έως και Σάββατο, 19 του μήνα στις 9 το πρωί.

Με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των υποδομών του gov.gr και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης προχωρά σε αναβάθμιση των υποδομών Ιδιωτικού Υπολογιστικού Νέφους Βάσεων Δεδομένων (σ.σ. Cloud).

Η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα από Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 23:00 έως και Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 9:00. Κατά τις ώρες αυτές, δεν θα είναι διαθέσιμες όλες οι υπηρεσίες του gov.gr που σχετίζονται με:

 

* Υπηρεσίες αυθεντικοποίησης χρηστών μέσω κωδικών Taxisnet (όπως υπηρεσίες Gov.gr, ΗΔΙΚΑ, e-ΕΦΚΑ κ.α.)

* Υπηρεσίες όπως Πόθεν Έσχες, Ενιαία Αρχή Πληρωμής, e-Παράβολο, και web

services από το Κέντρο Διαλειτουργικότητας της ΓΓΠΣΔΔ σε φορείς της Δημόσιας Διοίκησης,

 

* Υπηρεσίες φορολογικής διοίκησης ΑΑΔΕ και Υπ. Οικονομικών, όπως Taxisnet,

ICISnet, TAXIS, Elenxis, MIS, ΨΥΔΗΠΕΕΚ κ.ά.

 

* Υπηρεσίες σχετικές με COVID-19.

 

Όπως και στις προηγούμενες εργασίες αναβάθμισης υποδομών, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη η επίπτωση από τη μη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών.

 

Πηγή: newsit.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.