Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Η Γερμανία πρώτη φορά αποκλείεται στους ομίλους για 2ο σερί Μουντιάλ

Η Γερμανία πρώτη φορά αποκλείεται στους ομίλους για 2ο σερί Μουντιάλ

Η Γερμανία επικράτησε 4-2 της Κόστα Ρίκα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τη Μάνσαφτ, καθώς μετά από τη νίκη της Ιαπωνίας επί της Ισπανίας, αποκλείστηκε από τους ομίλους για δεύτερο σερί Μουντιάλ.

Η Γερμανία έστω και δύσκολα πήρε τη νίκη απέναντι στην Κόστα Ρίκα. Η Μάνσταφτ επικράτησε 4-2 της ομάδας της Κεντρικής Αμερικής και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στον όμιλο.

Μουντιάλ 2022, Κόστα Ρίκα – Γερμανία 2-4: Η τεσσάρα δεν ήταν αρκετή, καταστροφικός δεύτερος σερί αποκλεισμός στους ομίλους
Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για την πρόκριση στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ιαπωνία στο άλλο παιχνίδι επικράτησε 2-1 της Ισπανίας και έτσι η Γερμανία έμεινε στην τρίτη θέση πίσω από τους ρόχος και τους μπλε σαμουράι (χρειαζόταν έστω ισοπαλία στο άλλο ματς για να περάσει).

Ο Γκνάμπρι άνοιξε το σκορ στο 19′, με την Κόστα Ρίκα να κάνει την προσωρινή ανατροπή με τον Τεχέδα (58′) και τον Βάργκας (70′). Η ομάδα του Φλικ απάντησε με τους Χάβερτς (73′- 85′) και Φίλκρουγκ (90+1′), αλλά δεν η ανατροπή στην ανατροπή δεν έφτασε.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.