Είστε εδώ : Αρχική > ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο > Σκέψεις για Ελ Καντουρί στη Μπενεβέντο

Σκέψεις για Ελ Καντουρί στη Μπενεβέντο

Δημοσιεύματα στην Ιταλία βάζουν τον Ομάρ Ελ Καντουρί στη λίστα της ομάδας από την Καμπανία, στην Μπενεβέντο, που προσπαθεί να ενισχύσει επειγόντως το ρόστερ της.

Μέχρι τώρα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δεν έχει προκύψει κάποια αποχώρηση από το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ούτε ακόμα και ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και για τους οποίους έχει δοθεί οδηγία από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη στον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ζοζέ Μπότο, να βρεθεί λύση.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Ο Μαροκινός μέσος είναι από τους παίκτες που απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη του Ρουμάνου τεχνικού.

Ωστόσο, τα συχνά προβλήματα τραυματισμού δεν του έχουν επιτρέψει να έχει τις συμμετοχές που και ο ίδιος θα ήθελε, έχοντας παίξει μόνο σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, από τα οποία τα μισά ως βασικός.

Στην Ιταλία γράφεται πως στην Μπενεβέντο σκέφτονται να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του Ελ Καντουρί. Η ιταλική ομάδα που αγωνίζεται στη 2η κατηγορία δεν έχει καλή παρουσία γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τους φιλάθλους της.

Έτσι, η διοίκησή της έχει αποφασίσει να ενισχύσει το ρόστερ και η περίπτωση του Μαροκινού, που έχει τεράστια εμπειρία από την παρουσία του στο ιταλικό πρωτάθλημα (έχει αγωνιστεί σε Μπρέσια, Νάπολι, Τορίνο και Έμπολι πριν τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ) είναι μια από αυτές που εξετάζεται.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.