Είστε εδώ : Αρχική > Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο > Είπε «όχι» σε νέα πρόταση για τον Ρέαμπτσουκ ο Ολυμπιακός

Είπε «όχι» σε νέα πρόταση για τον Ρέαμπτσουκ ο Ολυμπιακός

Η Μονπελιέ κατέθεσε στον Ολυμπιακό νέα πρόταση ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Όλεγκ Ρέαμπτσουκ, με τους ερυθρόλευκους να μην τη δέχονται.

Η Μονπελιέ επέμεινε για την περίπτωση του Όλεγκ Ρέαμπτσουκ. Μάλιστα, την Τρίτη (31/1) οι Γάλλοι επανήλθαν καταθέτοντας νέα βελτιωμένη πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι είπαν ξανά “όχι”. Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες είχαν ήδη αρνηθεί δύο προτάσεις της Μονπελιέ ύψους τριών και τρεισήμισι εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, νωρίτερα ο Ολυμπιακός είχε απορρίψει προσφορές από την Στρασμπούρ και την Μπολόνια, οι οποίες και εν τέλει αποσύρθηκαν. Βάσει των νέων δεδομένων λίγες ώρες πριν από το κλείσιμο του παραθύρου, η κατάσταση δείχνει παραμονή του Ρέαμπτσουκ, εκτός απροόπτου.

Ο 25χρονος αριστερός μπακ ανήκει στους ερυθρόλευκους από τον Ιανουάριο του 2021, όταν τον απέκτησαν από τη Πάσος Φερέιρα, ενώ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει 106 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει δύο γκολ και έχει μοιράσει δέκα ασίστ.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.