Είστε εδώ : Αρχική > Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο > Ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την Κόνιασπορ για την απόκτηση του Μπιτίκι

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την Κόνιασπορ για την απόκτηση του Μπιτίκι

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Ζίμπερ Μπιτίκι από την Κόνιασπορ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τους ερυθρόλευκους να έρχονται σε κατ’αρχήν συμφωνία με την τουρκική ομάδα αλλά και να τα βρίσκουν και με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του και όλα δείχνουν πως ο Ζίμπερ Μπιτίκι είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων των πρωταθλητών Ελλάδας για να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας και να προσθέσει ποιότητα στο παιχνίδι της ομάδας του Μίτσελ.

Οι δύο ομάδες άρχισαν τις επαφές τους από το πρωί της Τρίτης (31/01) και όλα δείχνουν πως λίγο πριν εκπνεύσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης θα φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ολυμπιακος ήρθε σε συμφωνία με την Κόνιασπορ για τον 26χρονο Κοσοβάρο εξτρέμ, με το ποσό που θα βγάλει από τα ταμεία του για να τον κάνει δικό του να είναι γύρω στα 800 με 900 χιλιάδες ευρώ (το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι).

Πέρα μάλιστα από την ομάδα, οι Πειραιώτες φέρονται να τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη τόσο αναφορικά με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του όσο και στο οικονομικό, και αν δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο την τελευταία στιγμή θα ολοκληρωθεί το deal, λίγο πριν ακουστεί το… τελικό σφύριγμα στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.