Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά, Τι λες τώρα! > 84χρονη οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας

84χρονη οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας

Η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας γέμισε περιπολικά, καθώς οι αναφορές για γυναίκα που οδηγούσε ανάποδα ήταν αλλεπάλληλες…

Ένα λάθος που θα μπορούσε να κοστίσει ακριβά σημειώθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, με μια οδηγό να μπερδεύεται και να μπαίνει ανάποδα στην εθνική οδό. Το θέμα είναι ότι δεν κατάλαβε ότι πήγαινε ανάποδα για αρκετά χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος πρόκλησης ενός σοβαρού τροχαίου να παραμονεύει κάθε στιγμή. Όταν συνειδητοποίησε αυτό που είχε συμβεί, δεν μπορούσε να επιστρέψει στο ρεύμα της. Ευτυχώς όλα τελείωσαν χωρίς να σημειωθεί ατύχημα.

Ώρες αγωνίας αν όχι τρόμου, έζησαν οδηγοί που κινούνταν το πρωί του Σαββάτου (4/2) στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Λαμία στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου και μέχρι τα Καμένα Βούρλα.

Μια 84χρονη οδηγός μπερδεύτηκε και βρέθηκε να κινείται ανάποδα προς Αθήνα, έχοντας μπει στο ρεύμα προς Λαμία, από τον κόμβο Καμένων Βούρλων.

Ειδοποιήθηκε η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων που μαζί με την υπηρεσία της οδού σταμάτησαν την ηλικιωμένη οδηγό στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η 84χρονη συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και σε βάρος της σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

 

Πηγή: newsit.gr

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.