Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά > Κλειστά σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα και φαρμακεία σε περιοχές της Αττικής

Κλειστά σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα και φαρμακεία σε περιοχές της Αττικής

Τα «δόντια» της δείχνει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» και στους κατοίκους της βόρειας και βορειοανατολικής Αττικής. Λόγω των σφοδρών καιρικών φαινομένων, αύριο Δευτέρα (06.02.2023) θα παραμείνουν κλειστά τα εμπορικά καταστήματα, ενώ φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα και καταστήματα που πωλούν αλυσίδες για το χιόνι θα λειτουργήσουν μέχρι το απόγευμα.

Σε ανακοίνωσή της, η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει ότι λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» σε ολόκληρη τη βόρεια και βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήνας, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα (06.02.2023).

Σύμφωνα με το υπουργείο, αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση άμεσων και επειγουσών αναγκών του καταναλωτικού κοινού κατ’ εξαίρεση θα μπορούν να λειτουργούν μέχρι ώρα 18.00 της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2023: τα φαρμακεία, τα καταστήματα τροφίμων και σούπερ μάρκετ, τα πρατήρια καυσίμων και τα καταστήματα πώλησης εργαλείων και αλυσίδων χιονιού για τα οχήματα.

Παράλληλα, απαγορεύεται από ώρα 18.00 της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2023 η μεταφορά και η πώληση αγαθών μέσω υπηρεσιών delivery ή courier, στις ίδιες περιοχές.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι «παρακαλούνται οι πολίτες να προσέρχονται στα καταστήματα που θα παραμείνουν κατ’ εξαίρεση ανοικτά με ιδιαίτερη προσοχή και μόνο αν είναι απολύτως αναγκαίο».

 

Πηγή: newsit.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.