Είστε εδώ : Αρχική > Media, Ψυχαγωγία > Survivor All star – Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 3η ασυλία

Survivor All star – Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 3η ασυλία

Ένα σερί ηττών έχουν διαγράψει οι Μπλε στο Survivor All Star, οι οποίοι στο προηγούμενο συμβούλιο, κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους ως πρώτο προτεινόμενο, για να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Οι παίκτες έβγαλαν στον τάκο για ακόμα μια φορά τον Κρίς Σταμούλη.

Στον χθεσινό αγώνα ασυλίας οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης με τους Κόκκινους να επιτυγχάνουν μια ακόμα νίκη στέλνοντας τους Μπλε στο συμβούλιο όπου ψήφισαν προς αποχώρηση δύο ακόμα παίκτες. Τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

 

Θα επιτύχουν και απόψε το τρία στα τρία οι Κόκκινοι. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Μπλε θα βρουν τελικά την ψυχική δύναμη να ορθώσουν το ανάστημά τους στους ανίκητους μέχρι χθες Διάσημους οι οποίοι θα κληθούν απόψε να ψηφίσουν έναν από του συμπαίκτες τους.

Οι κόκκινοι πρέπει να ψηφίσουν παίκτη μετά από πολύ καιρό. Και αναγκαστικά δεν μπορούν να ψηφίσουν παίκτη από το κομμάτι των γυναικών στην ομάδα, αλλά μόνο από τους άνδρες.

Μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, ισχύει ο κανόνας των τριών για τις γυναίκες της κόκκινης ομάδας. Δεν μπορούν να ψηφιστούν. Στους άνδρες είναι συγκεκριμένες οι επιλογές. Σπύρος Μαρτίκας και Κώστας Παπαδόπουλος.

 

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κόκκινη ψηφοφορία. Ο ζαχαροπλάστης είχε μειωμένη απόδοση τελευταία, κάποιες συνεχόμενες ήττες και ως εκ τούτου βγαίνει στον τάκο.

 

Πηγή: newsbomb.gr

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.