Είστε εδώ : Αρχική > Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Βόλος – Ατρόμητος 2-1

Βόλος – Ατρόμητος 2-1

Ο Γάγκι πέτυχε το χρυσό γκολ του Βόλου στο 90+2′, με το οποίο η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε του Ατρομήτου 2-1 και είναι πλέον αγκαλιά με τα playoffs. Ο Λούνα άνοιξε το σκορ στο 56′ και ο Τζοβάρας ισοφάρισε προσωρινά στο 76′.

Ο Βόλος νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό, σημείωσε δεύτερη διαδοχική νίκη και είναι αγκαλιά με την είσοδο στα playoffs της Stoiximan Super League. Χρυσός σκόρερ της ομάδας του Κώστα Μπράτσου ήταν ο Λούνα, ο οποίος με δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση στο 56ο λεπτό, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ατρόμητος πίεσε μετά το 70′ και βρήκε το γκολ στο 76ο λεπτό με τον Τζοβάρα. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Ντε Μποκ έπιασε μια κεφαλιά την οποία σταμάτησε ο Κλέιμαν. Ο Τζοβάρας πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Βόλος ωστόσο καθάρισε το ματς στο 90+2′. Ο Γάγκι έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, συνδυάστηκε με τον Τσίρινος και με ένα υπέροχο σουτ μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα πρώτο στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.