Είστε εδώ : Αρχική > Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Εκτίει με Παναιτωλικό ο Σάρλια

Εκτίει με Παναιτωλικό ο Σάρλια

Ο Σάρλια συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Άρη και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο.

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια ήταν ο μοναδικός παίκτης που “κιτρινίστηκε” στον αγώνα της περασμένης Κυριακής (12/2) με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” συμπληρώνοντας πλέον 4 κίτρινες κάρτες την εφετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.

Ως εκ τούτου συμπλήρωσε το πρώτο όριο καρτών κι έπρεπε να δηλωθεί για να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής σε ένα απ’ τα τελευταία 4 παιχνίδια των “πράσινων” στη Stoiximan Super League.

Το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού επέλεξε να δηλώσει τον Κροάτη στόπερ στον αγώνα της 6ης Μαρτίου με τον Παναιτωλικό στο “Απόστολος Νικολαΐδης” έχοντας συγκεκριμένο σκεπτικό.

Κι αυτό διότι αφενός ήθελε να τον έχει διαθέσιμο στο ντέρμπι της 25ης Φεβρουαρίου με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” κι αφετέρου ήταν απαραίτητη η παρουσία του στην ενδεκάδα και στο σαββατιάτικο (18/2) ματς με τον Βόλο στη Λεωφόρο, όπου δεν θα είναι ακόμη 100% έτοιμος ο Χόρντουρ Μάγκνουσον για το βασικό σχήμα, μετά τον τραυματισμό του που τον κράτησε ένα μήνα εκτός γηπέδων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.