Είστε εδώ : Αρχική > ΑΕΚ, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Ο Αραούχο συμπλήρωσε κάρτες, τα ματς που μπορεί να εκτίσει

Ο Αραούχο συμπλήρωσε κάρτες, τα ματς που μπορεί να εκτίσει

Ο Σέρχιο Αραούχο συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες μ’ αυτήν που δέχθηκε στο ντέρμπι της Τούμπας και τώρα θα αναγκαστεί να λείψει σ’ ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια.

Ο Αργεντινός στράικερ αντίκρισε την τέταρτή του κίτρινη κάρτα στην σεζόν στο μεγάλο αγώνα της 23ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19/02), στον οποίο η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-0, όταν στο 21ο λεπτό του αγώνα έκανε ένα αντικανονικό τάκλιν στον Νέλσον Ολιβέιρα.

Αυτόματα έτσι του επιβλήθηκε ποινή μίας αγωνιστικής την οποία θα πρέπει να εκτίσει σ’ ένα από τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ματίας Αλμέιδα θα πρέπει να επιλέξει μεταξύ των παιχνιδιών με τον Αστέρα εντός (25/02), τον ΟΦΗ εκτός (05/03), τον Ολυμπιακό εντός (12/03) και τον Ατρόμητο, αν και εφόσον οριστεί να γίνει το παιχνίδι.

Θυμίζουμε πως και ο Νταμιάν Σιμάνσκι θα χάσει δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ΑΕΚ, με τον Αργεντινό τεχνικό να έχει επιλέξει τα παιχνίδια με Αστέρα και ΟΦΗ. Στο ματς με τους Αρκάδες θα λείψει για τον ίδιο λόγο και ο Αρόλντ Μουκουντί.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.