Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Ρεάλ: Με Μπενζεμά η αποστολή για Λίβερπουλ, εκτός οι Κρόος και Τσουαμενί

Ρεάλ: Με Μπενζεμά η αποστολή για Λίβερπουλ, εκτός οι Κρόος και Τσουαμενί

Χωρίς τους Τόνι Κρόος και Ορελιέν Τσουαμενί ταξίδεψε η Ρεάλ στην Αγγλία για το πρώτο ματς με την Λίβερπουλ για τη φάση των “16” του Champions League, με τον Κάρλο Αντσελότι να έχει ωστόσο μαζί του στην αποστολή τον Καρίμ Μπενζεμά.

Η Ρεάλ μετράει ήδη αντίστροφα για το πρώτο της ραντεβού με την Λίβερπουλ με φόντο τα προημιτελικά του Champions League και ταυτόχρονα μετράει δύο σημαντικές απώλειες στη μεσαία γραμμή της.

Αυτές αφορούν τους Τόνι Κρόος και Ορελιέν Τσουαμενί, με τον πρώτο να είναι άρρωστος και τον δεύτερο να μην έχει ακόμα αναρρώσει από ίωση που τον ταλαιπωρούσε, με τον Κάρλο Αντσελότι να τους αφήνει αμφότερους εκτός της αποστολής των πρωταθλητών Ισπανίας και Ευρώπης.

Αντίθετα, σε αυτήν συμπεριλήφθηκε ο Καρίμ Μπενζεμά, με τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας να προέρχεται από τραυματισμό στο ματς με την Έλτσε και να μην αγωνίζεται το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Οσασούνα, γεγονός που καθιστά αμφίβολη την παρουσία του στο “Άνφιλντ”.

Σημειώνεται πως η περυσινή σεζόν βρήκε τον Γάλλο στράικερ να πετυχαίνει 15 γκολ στο Champions League (πρώτος σκόρερ) εκ των οποίων τα 10 στα επτά νοκ-άουτ ματς των μερένγκες, στο δρόμο προς την κατάκτηση του 14ου βαρύτιμου τροπαίου της ιστορίας τους.

Αναλυτικά η αποστολή της Ρεάλ: Κουρτουά, Λούνιν, Λόπες, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Βαγέχο, Νάτσο, Οντριοθόλα, Βάθκεθ, Ρίντιγκερ, Μόντριτς, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Θεμπάγιος, Μαρτίν, Αρίμπας, Αζάρ, Μπενζεμά, Ασένσιο, Βινίσιους, Ροντρίγκο, Άλβαρο

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.