Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Νοκ-άουτ για πάνω από ένα μήνα ο Τιάγκο Σίλβα

Νοκ-άουτ για πάνω από ένα μήνα ο Τιάγκο Σίλβα

Τα προβλήματα δεν έχουν σταματημό για την Τσέλσι τη φετινή σεζόν, με τους μπλε να είναι αναγκασμένοι να πορευτούν για πάνω από έναν μήνα χωρίς τον Τιάγκο Σίλβα μετά από ζημιά στο γόνατο που απέκτησε ως “προίκα” από το ντέρμπι με την Τότεναμ.

Η Τσέλσι δεν έχασε μόνο το λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ (εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τα γκολ των Σκιπ και Κέιν) που την καθήλωσε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και άφησε τον Γκρέιαμ Πότερ να ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί αλλά είχε και μία ακόμα απώλεια.

Αυτή αφορά τον Τιάγκο Σίλβα, με τον Βραζιλιάνο στόπερ να τραυματίζεται κατά τη διάρκεια του αγώνα και να υποβάλλεται σε εξετάσεις την επομένη, με τα αποτελέσμα που είδαν το φως της δημοσιότητας την Τρίτη (28/02) να είναι ανησυχητικά.

Όπως έκαναν γνωστό οι μπλε, ο 38χρονος σέντερ μπακ υπέστη ζημιά στους συνδέσμους του γονάτου, με την Τσέλσι να μην αναφέρει το χρονικό διάστημα που θα πάρει η αποθεραπεία του αλλά τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για αναγκαστική αποχή του από τα γήπεδα για ένα διάστημα 5-6 εβδομάδων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.