Είστε εδώ : Αρχική > ΑΕΚ, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Ορίστηκε για τις 8 Μαρτίου στις 17.30 το Ατρόμητος – ΑΕΚ

Ορίστηκε για τις 8 Μαρτίου στις 17.30 το Ατρόμητος – ΑΕΚ

Ο εξ αναβολής αγώνας του Ατρομήτου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι για την 21η αγωνιστική ορίστηκε για τις 8 Μαρτίου στις 17:30.

Στις 8 Μαρτίου στις 17:30 θα διεξαχθεί τελικά ο εξ αναβολής αγώνας του Ατρομήτου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Θυμίζουμε ότι ήταν προγραμματισμένος για τις 5 Φεβρουαρίου και αναβλήθηκε εξαιτίας του ότι υπήρχε απόκλιση στα δοκάρια στις δύο εστίες. Ο διαιτητής Μανούχος αποφάσισε να μην το ξεκινήσει, κλείνοντας το φύλλο αγώνα.

Η ΑΕΚ έκανε ένσταση και η υπόθεση οδηγήθηκε στο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League, όπου ο Ατρόμητος δικαιώθηκε, αφού δεν θεωρήθηκε ότι υπήρχε υπαιτιότητα της ομάδας του Περιστερίου.

Μετά την γνωστοποίηση της απόφασης, η Ένωση άσκησε έφεση και η υπόθεση πήγε σε δεύτερο βαθμό στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από την Super League: “Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση των σχετικών αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League και της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο., ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, ορίζεται την Τετάρτη 08.03.2023 στις 17:30”.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.