Είστε εδώ : Αρχική > Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο > Χάμες και Εμβιλά προσπαθούν να προλάβουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Χάμες και Εμβιλά προσπαθούν να προλάβουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Τα νεότερα της κατάστασης του Χάμες Ροντρίγκες και του Γιαν Εμβιλά. Τι ισχύει για τον Ρέτσο και τον Γκάρι Ροντρίγκες. Εκτίουν την ποινή της τιμωρίας τους με τον Λεβαδειακό, ο Παπασταθόπουλος και ο Ρόντινεϊ.

Συγκλονισμένοι ήταν από τα ξημερώματα της Τετάρτης (1/3) όλοι στον Ολυμπιακό λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη από τη σύγκρουση των τρένων που βύθισε στο πένθος όλη τη χώρα.

Ο Μίτσελ κι οι ποδοσφαιριστές ήταν σοκαρισμένοι στον Ρέντη, το ίδιο και τα στελέχη της πειραϊκής ΠΑΕ γι’ αυτή την εθνική τραγωδία.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μόλις έγινε γνωστή η αναβολή του αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet βγήκαν στο κεντρικό γήπεδο των προπονητικών εγκαταστάσεων στον Ρέντη κι έκαναν ένα χαλάρωμα.

Έστω και με βαριά καρδιά εξαιτίας της τραγωδίας στα Τέμπη, οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν για λίγη ώρα κι ανανέωσαν το ραντεβού τους για προπόνηση την Πέμπτη (2/3) το πρωί ενόψει της προετοιμασίας του για αγώνα με τον Λεβαδειακό την Κυριακή (5/3).

Ο Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με την ομάδα της Λιβαδειάς, αλλά ταυτόχρονα έχει στραμμένη την προσοχή του στους τραυματίες.

Ο Χάμες νιώθει ακόμη ενοχλήσεις στον δικέφαλο κι όλα δείχνουν πως δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για το πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής καταβάλλει προσπάθειες, προκειμένου να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Εμβιλά τραυματίστηκε στον αστράγαλο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό -έπαιξε με πόνους όλο το β΄ ημίχρονο- του έχει τοποθετηθεί ειδική μπότα στο πόδι και η πρώτη εκτίμηση είναι πως θα είναι έτοιμος για τα playoffs του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος μέσος όμως, καταβάλλει προσπάθειες ώστε να είναι στην αποστολή του παιχνιδιού με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Όλα όμως, θα κριθούν την τελευταία στιγμή. Αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ο Μίτσελ δεν πρόκειται να ρισκάρει την συμμετοχή του, αφού θα τον θέλει σε καλή κατάσταση στα playoffs.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.