Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά > Πώς θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ την Πέμπτη

Πώς θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ την Πέμπτη

Προβλήματα στις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού αναμένεται να προκαλέσει η 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Πέμπτη 16/3. Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ.

Δύσκολα τα πράγματα για οδηγούς και επιβάτες την Πέμπτη 16 Μαρτίου όπου έχει κηρυχθεί 24ωρη απεργία από την ΓΣΕΕ.

Μαζί με τα σχολεία και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ αναμένεται να κατέβουν στον χορό των κινητοποιήσεων.

Τη συμμετοχή τους στην Πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 16 Μαρτίου ανακοίνωσαν ήδη οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία και τα τρόλεϊ της Αθήνας.

Στο πλαίσιο αυτό, το συνδικάτο εργαζομένων του ΟΑΣΑ ανακοίνωσε στάσεις εργασίας από την έναρξη της κυκλοφορίας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 ως τη λήξη της κυκλοφορίας.

 

Κανονικά πάντως αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια στις γραμμές οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ.

 

Η ανακοίνωση του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΑ

«Εδώ και μέρες, η θλίψη και η οδύνη κατακλύζει τις ψυχές όλων μας. Το πένθος είναι βαρύ…

Η Εθνική Τραγωδία στα Τέμπη, με το πλήθος νεκρών – κυρίως νέας ηλικίας – μας έχει φέρει όλους αντιμέτωπους με ζητήματα ελλιπούς ασφάλειας σε βαθμό που αγγίζουν την παθογένεια.

Το «ποτήρι ξεχείλισε» με την αγανάκτηση και την οργή να κυριαρχεί σε κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά. Πολλά τα «γιατί» για τον άδικο χαμό των συνανθρώπων μας, μα περισσότερα τα «πώς» δεν θα θρηνήσουμε ξανά στο μέλλον θύματα.

Ως Συνδικάτο, επιμένοντας στην πάγια και βασική μας κατεύθυνση για διασφάλιση και τήρηση των κανόνων ασφάλειας τόσο του επιβατικού κοινού, όσο και των εργαζομένων μας, συνεχίζουμε να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ, ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ με ΣΕΒΑΣΜΟ στην ανθρώπινη ζωή.

Σύσσωμοι με την κοινωνία, διεκδικούμε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που να αξίζουν στον επιβάτη, που να αξίζουν στον εργαζόμενο γιατί η συγκοινωνία είναι κοινωνικό αγαθό στις υπηρεσίες του πολίτη. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ».

Πώς θα κινηθούν τα υπόλοιπα ΜΜΜ

Οσον αφορά το μετρό, σε επικοινωνία που είχε το Dnews με τον πρόεδρο των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, Σπύρο Ρεβύθη, ανέφερε ότι αύριο το μεσημέρι συνεδριάζει το Δ.Σ. προκειμένου να αποφασίσουν αν θα συμμετέχουν είτε με στάσεις εργασίας είτε με 24ωρη απεργία.

Ανακοινώσεις αναμένονται και για το τραμ.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.