Είστε εδώ : Αρχική > ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Αμφίβολος ο Ίνγκασον κόντρα στον Άρη

Αμφίβολος ο Ίνγκασον κόντρα στον Άρη

Αμφίβολος παραμένει ο Ινγκασον για το ματς της πρεμιέρας των playoffs με τον Άρη. Ο στόπερ του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε πως έχει οίδημα στη δεξιά γάμπα. Ξεκίνησε θεραπεία και η κατάστασή του θα εκτιμάται καθημερινά.

Η κλήρωση των playoffs του πρωταθλήματος έφερε τον συμπολίτη Άρη εκτός έδρας ως πρώτο αντίπαλο του ΠΑΟΚ στη μάχη που θα δοθεί για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Δικέφαλος ξεκινάει στο -7 από την κορυφή, αλλά θα παλέψει μέχρι να εξαντλήσει κάθε ελπίδα που έχει για να διεκδικήσει την Κούπα.

Ο Φιλίπε Σοάρες προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Ο Ίνγκι Ίνγκασον υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε πως έχει ένα οίδημα στη δεξιά γάμπα. Ο Ισλανδός ξεκίνησε θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Θεραπεία έκανε κι ο Ίβαν Νάσμπεργκ, ενώ ατομικά δούλεψαν οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Λευτέρης Λύρατζης.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο την Κυριακή, ακολούθησαν την Τρίτη πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο πάνω στον τομέα της τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και δίτερμα. Την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.