Είστε εδώ : Αρχική > ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Μπήκε ο Μπερνάρ, τρέχουν οι Σπόραρ, Σάρλια για ΑΕΚ

Μπήκε ο Μπερνάρ, τρέχουν οι Σπόραρ, Σάρλια για ΑΕΚ

Ο Μπερνάρ μπήκε κανονικά στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ οι Άντραζ Σπόραρ και Ζβόνιμιρ Σάρλια ακολούθησαν θεραπεία.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (13/3) οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Τρίτης (14/3) ξεκινώντας την προετοιμασία τους ενόψει της πρεμιέρας των playoffs με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, που κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (19/3).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει να διαχειριστεί δύο “θέματα” με τους Άντραζ Σπόραρ και Ζβόνιμιρ Σάρλια, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν έδειξαν διάταση στον προσαγωγό για τον Σλοβένο και κάκωση στο γόνατο για τον Κροάτη.

Η κατάστασή τους θα εκτιμάται καθημερινά, ωστόσο, και οι δύο θα κάνουν προσπάθεια να προλάβουν να είναι διαθέσιμοι στην εκκίνηση των αγώνων κατάταξης και το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από εκεί και πέρα, επέστρεψε σε φουλ πρόγραμμα ο Μπερνάρ Ντουάρτε για πρώτη φορά μετά από 11 μέρες, έχοντας ξεπεράσει πλέον το θέμα με τον κολικό στο νεφρό του, έπειτα απ’ τη μικροεπέμβαση που έκανε την περασμένη εβδομάδα.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση και ασκήσεις 5-2, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.