Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Προβλήματα στην Ολλανδία πριν το ματς με τη Γαλλία

Προβλήματα στην Ολλανδία πριν το ματς με τη Γαλλία

Η Ολλανδία, η οποία βρίσκεται στον όμιλο της Ελλάδας, ταλαιπωρείται από επιδημία ίωσης και πέντε παίκτες, μεταξύ αυτών οι Χάκπο και Ντε Λιχτ, τέθηκαν εκτός.

Η Ολλανδία βρίσκεται στον όμιλο της Εθνικής και την Παρασκευή (24/3) αντιμετωπίζει την Γαλλία στο Σταντ Ντε Φρανς, ενώ την Δευτέρα (27/3) υποδέχεται το Γιβραλτάρ. Η προετοιμασία των οράνιε για τα προκριματικά του Euro έχει παρουσιάσει σοβαρά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, στο στρατόπεδο της Ολλανδίας έχει πέσει επιδημία. Πέντε ποδοσφαιριστές των οράνιε ταλαιπωρούνται από ίωση και έμειναν εκτός. Πρόκειται για τους Χάκπο, Ντε Λιχτ, Μπότμαν, Φέρμαν και Φερμπρούγκεν.

Μάλιστα, η εξέλιξη αυτή ώθησε τον Ρόναλντ Κούμαν να καλέσει τρεις αντικαταστάτες. Αυτοί είναι οι Ράιαν Χράφενμπερχ (Μπάγερν), Κγελ Σέρπεν (Φίτεσε) και Στέφαν Ντε Φράι (Ίντερ).

Θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αποχώρησαν εξαιτίας τραυματισμού οι Φρένκι Ντε Γιονγκ και Στίβεν Μπέρχβαϊν με τους Μάλεν και Φέρμαν να τους αντικαθιστούν. Ο τελευταίος κόλλησε και έτσι έμεινε εκτός.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.