Είστε εδώ : Αρχική > ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Χωρίς Αουγκούστο και Τάισον ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ

Χωρίς Αουγκούστο και Τάισον ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ και για τον αγώνα με την ΑΕΚ στην OPAP Arena την Τετάρτη (26/4) δεν υπολογίζει στους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον. Μπήκαν στην αποστολή Σάστρε και Τζίμας.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ δούλεψαν για τελευταία φορά πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ (26/4, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD) το πρωί της Τρίτης (25/04) στο γήπεδο της Τούμπας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής και ειδικό κομμάτι για τις στατικές φάσεις.

Ο Δικέφαλος ταξιδεύει με πολλά προβλήματα στην Αθήνα, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεση μετά τον Κάλεντ Νάρεϊ, που θα λείψει καιρό, και τους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον, που έμειναν εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων.

Στον αντίποδα επέστρεψε ο Ζόαν Σάστρε που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει, ενώ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο νεαρός Στέφανος Τζίμας.

Αναλυτικά οι παίκτες που πήρε μαζί του ο Λουτσέσκου: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κάργας, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Μπράντον, Τζίμας .

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.