Είστε εδώ : Αρχική > ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Με σχήμα ανάγκης ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Με σχήμα ανάγκης ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρατάξει με αλλαγές την ομάδα του κόντρα στην ΑΕΚ (26/04, 21:00, Cosmote SPORT 1HD), με Κεντζιόρα και Μπράντον να επιστρέφουν στην αρχική ενδεκάδα, τον Ελ Καντουρί στο “10” και τους Σβαμπ και Ντάντας να καλύπτουν το κενό του Αουγκούστο.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (26/04, 21:00, Cosmote SPORT 1HD) στο προτελευταίο ντέρμπι Δικεφάλων της φετινής σεζόν με πολλά και σημαντικά προβλήματα.

Οι απουσίες των Τάισον και Ντόουγκλας Αουγκούστο που προστέθηκαν στην επίσης σημαντική απουσία του Κάλεντ Νάρεϊ, αναγκάζουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ψάξει εναλλακτικές σε κομβικές θέσεις της ομάδας του.

Οι δυο Βραζιλιάνοι ήταν από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και το κενό τους είναι δύσκολο να καλυφθεί.

Όπως και να έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην OPAP Arena, με τον προπονητή της να κάνει και κάποιες αλλαγές διαχείρισης.

Η πιθανή ενδεκάδα:

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα έχει τον Κοτάρσκι στην εστία. Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κάργας και Ράφα Σοάρες θα είναι η τετράδα στην άμυνα. Σβαμπ και Ντάντας θα είναι οι κεντρικοί χαφ και πίσω από τον Μπράντον θα αγωνιστούν Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί και Κωνσταντέλιας.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να αποδείξει ότι έχει ακόμα αντοχές. Κι ότι παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό που περιορίζει κατά πολύ τις φιλοδοξίες της στα playoffs, μπορεί να διεκδικήσει την 3η θέση στην τελική κατάταξη που θα της δώσει το εισιτήριο για τον προκριματικό του Europa League.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.